IQuniek

Ik ben wie ik ben!

Wie ben ik?

 


Ik, Marieke de Krom, ben moeder van twee kinderen. Als psycholoog heb ik veel  gesprekken gevoerd met zowel volwassenen als kinderen. Als moeder van hoogbegaafde en hooggevoelige kinderen ben ik vaak tegen de grenzen aangelopen van wat er voor deze kinderen op jonge leeftijd wordt aangeboden. Zij verdienen extra aandacht en begeleiding om hun kwaliteiten te kunnen ontplooien en zichzelf te mogen zijn. Daarnaast gun ik het hen om met elkaar in contact te komen en met de elkaar te kunnen spelen én te ervaren dat er meer kinderen zijn zoals zij.

 


Door mijn interesse in het jonge kind dat gevoelig is voor interne en externe prikkels en kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong, heb ik de opleiding "pientere peuters en slimme kleuters" gevolgd. Na een lange zoektocht in literatuur, veldonderzoek en vele discussies, is IQuniek ontstaan.