IQuniek

Ik ben wie ik ben!

Wat kunnen we voor u betekenen?

 

- Wij bieden individuele begeleiding aan peuters en kleuters met een mogelijke ontwikkelingsvoorsprong.  Spelenderwijs observeren we het kind en gaan we in op mogelijke knelpunten.

- Wij verzorgen voor peuters en kleuters speelmogelijkheden, speciaal voor kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong om met gelijkgestemden in aanraking te komen. Met oog voor sociaal-emotionele ontwikkeling en aanspreken op cognitief en creatief denkniveau van elk kind.       

- Wij organiseren de peuter- kleuterochtenden elke vrijdagochtend tijdens schoolweken tussen 9.00 uur en 11.30 uur. Om u de gelegenheid te geven ons een korte vraag te stellen, iets mede te delen of even met uw kind een spelletje te doen, hebben we vanaf 8.45u een inloop. Voor vragen die meer tijd kosten, kunt u altijd een afspraak met ons maken op onze overige werktijden. 

  - Wij begeleiden ouder en/of leidster/ leerkracht om het kind op de juiste manier te benaderen. Eveneens maken we een verslag, dat ook te gebruiken is als handvat naar derden. 

-Wij zijn in te huren voor een informatieavond of workshop op locatie. Te denken valt hierbij aan kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en onderwijsinstanties. Neem contact met ons op voor meer informatie.  

- We verzorgen elke maand een meidendag waarop hoogbegaafde, gevoelige meisjes met elkaar kunnen spelen en knutselen. Doelgroep: meisjes tussen de 4 en 12 jaar. 

- Telefonisch consult: maandag (tel: 06-14991725)  en donderdag (06-42253212) beide dagen tussen 9.00u en 10.00u  

- Overige afspraken zijn mogelijk op maandag, woensdagochtend en donderdag.